Насловна Друштво За два мјесеца пет убијених, a Нухоџић тврди да је безбједносна ситуација...

За два мјесеца пет убијених, a Нухоџић тврди да је безбједносна ситуација – повољна!?

4
ПОДИЈЕЛИ

Након традикомичне изјаве изјаве министра одбране Предрага Бошковића да је Војска Црне Горе једна од најспремнијих на свијету, још један министра је имао неславну ролу, саопштавајући нешто што нема благе везе са реалношћу.

Тако је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић оцијенио да је безбједносна ситуација у Црној Гори – повољна!?

Можда не би било ништа спорно у тој изјави да не постоји жалосни податак да су се само у последња два мјесеца у Црној Гори десила  – два убиства, десет пуцњава и четири напада бомбом у којима је страдало петоро људи.

Гостујући у Дневнику ТВЦГ, Нухоџић је казао да разумије узнемиреност грађана поводом „појединачних случајева тешких убистава“.

Овом приликом их увјеравам да је безбједносна ситуација у нашој земљи повољна, иако је овакви случајеви с времена на вријеме нарушавају“, рекао је министар унутрашњих послова.

Ако је ово што се сада дешава у Црној Гори повољна безбједоносна ситуација – како би тек изгледало да је неповољна. Или је министар мислио да је безбједоносна ситуација повољна у односу на, рецимо, дешавања у Сирији.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ko vise imalo ozbiljan smatra vaznim sta izjavljuju ove nato sluge iz vlasti.Stvarno kod ociju nijesam corav pa da ne vidim sta se radi.

 2. 0
  0

  Тако је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић оцијенио да је безбједносна ситуација у Црној Гори – повољна!?
  Jeste, sto njega briga,ne ginu Turci!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here