Насловна Издвојено Вукићевић: „Доказном материјалу“ само фалиле пецкалице

Вукићевић: „Доказном материјалу“ само фалиле пецкалице

5
ПОДИЈЕЛИ

Као што се и очекивало, конференција за штампу тужилаца Катнића и Станковића, на којој је требало да изнесу „кључне доказе“ о постојању терористичке завјере која је на дан лажних Милових и НАТО избора „Црну Гору могла да завије у црно“, претворила се у општу смијурију.

„Смртоносна оружја“ су, као што нас је Катнић раније обавијестио, из неких разлога који ником нијесу били схватљиви – уништена, док смо данас међу „доказним материјалом“ који представља „оружја за државни удар“ могли да уочимо праћке, боксеве, штитнике. Фалиле су пецкалице, како неко примијети. „Злочиначки план“ и јуришање праћкама на црногорске институције осмислила су двојица руских екстремиста, установише Станковић и Катнић.

Катнић није црногорски Фалконе

Станковић је и раније био препознат као ислужени режимски кадар. Међутим, најопаснији и најпрефриганији системски играчи су они који унутар институција симулирају и фингирају потезе дисконтинуитета са трулим и криминалним Системом. Такав је био Катнић. „Прославио се“ подизањем оптужница против ислужених режимских „риба“ које је Мило одлучио да жртвује за потребе сопственог спашавања. Тада је код доброг дијела народа завладало мишљење, а то је била више била народна жеља него нешто засновано на реалним параметрима, да се у ЦГ и у оваквим околностима у заробљеним судским институцијама може појавити неко слободан, храбар и независан. Неки црногорски Фалконе.

Када сам прије неколика мјесеца говорио да Катнић није црногорски Фалконе, нити црногорски Борселино, већ једна системска превара, многи су били сумњичави према мојим исказима. Данас Катнић стоји иза најкомичније могуће теорије, горе описане, да је двадесетак баба и молера помоћу праћки и „боксева“ спремало државни удар. Међутим, не оптерећују се особе попут Специјалног тужиоца што испадају смијешне, јер је посао обављен. Катнић је обавио свој посао, као и остали. Ставио је свој печат на превару звану – „НАТО избори“. Систем је сачуван, Мило обезбјеђује амнестију за себе, а НАТО се смијеши. Читава „терористичка афера“ је комична, али ће произвести озбиљне ефекте, јер мафијашке власти припремају нова хапшења и малтретирања слободних грађана и неистомишљеника.

Слобода Народу!

И на овој конференцији се могло примијетити како се НАТО интеграције од стране Специјалног тужиоца помињу као врхунска вриједност и циљ који морају бити одбрањени. Било ко да покуша да се супротстави таквој „вриједности“, радило се о монтираном случају као у овој епизоди, или о стварној борби – биће означен и жигосан као државни непријатељ. Е па, нека се диктаторски режим и његови инострани спонзори припреме: слободни људи који се супротстављају уласку у злочиначки НАТО су и даље огромна већина у овој држави. Не можете нас све похапсити нити елиминисати. Борба тек предстоји, а биће борба непрестана. Слобода Народу!

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovdje Krivokapić može da odigra ključnu ulogu i raskrinka ovaj galimatijas kriminala svih vrsta! Nato ne bi smio biti naivan i dozvoliti svoju najnižu kompromitaciju! Rusi takođe, još manje. Pa to su ozboljne i moćne države da bi ih mogli zavlačiti kriminogeni bijednici!

 2. 0
  0

  Непрестано мислим на ону чоколаду која се по интерпретацији господина Катнића у Црној Гори уручује као израз добродошлице. Ипак мислим да је отворена, јер се је он потпуно изгубио.

 3. 0
  0

  Прича се прича да су „руски националности“ без имена и презимна – организатори терористичког напада за које Катнић признаде да не зна ђе су, имали пенисе с бојевим главама.

 4. 0
  0

  Rece Kata da su imali namjeru da ustrijele Mila …bice da su negdje zaturili luk i strijele medju onim silnim dokazima. A i Vinetu se negdje krije okolo. Lele ovog buzdovana Milovog.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here