Насловна Насловна Већина опозиционих посланика за заједничко дјеловање

Већина опозиционих посланика за заједничко дјеловање

7

Демократски фронт вјероватно ће организовати састанак са дијелом опозиције, који је прихватио њихов позив на преговоре о  заједничком дјеловању.

Демократски фронт је раније позвао остатак опозиције на преговоре о заједничком дјеловању, а њихов предлог подржали су лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић и независни посланик Александар Дамјановић.

Суштински то значи да 21 од 39 опозиционих посланика подржава идеју ДФ-а о заједничком дјеловању.

Изражавамо задовољство што су Дамјановић и представници Уједињене Црне Горе позитивно одговорили на наш предлог, јер то значи да је  у овом тренутку 21 посланик  спреман да се врати у парламент. Вјероватно ћемо организовати састанак са њима тројицом, а остављамо могућност да се још неко од посланика предомисли до сјутра“, казао је саговорник “Вијести” из Фронта.

Челници Демократског фронта раније су позвали остатак опозиције на преговоре о заједничком дјеловању, наводећи да бојкот није дао очекиване резултате и да треба разговрати о новим облицима сарадње.

Они су поручили да ће се трајно вратити у парламент уколико остале опозиционе партије одбију преговоре. Покрет УРА, Социјалистичка народна партија и СДП су њихов позив назвали ултиматумом, док Демократе нијесу жељеле да га коментаришу.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 12
  4

  Свак част пуна подршка за ДФ и ове остале посланике.Доље преваранти и црвени секташи на челу са Бечићем.

 2. 6
  10

  Odlaskom iz parlamenta ste omoguvili depeesovcima da izglasaju zakone koji im odgovaraju.Odradili ste posao za njih.Isto je bilo i sa izborima u Niksicu.Isto ste uradili sto i Pajovic i Milic.Vi ste nezrele,nepametne,nesposobne i labilne osobe.Nijeste rodjeni da budete vodje.Ispada da kupujete slobodu.Pod hitno da podnesete ostavke!

 3. 4
  8

  Propustili ste tri prilike da srusite vlast.Kad se u Podgorici okupljalo po 15000 ljudi mrsili ste m*** pominjuci gradjanski mir.Nijeste imali muda ni pameti da to ucinite.Samo se zalite kao zenetine i oblajavate jedni druge.Kritikujete nosonju sto je vjecita vlast.On se bar s vremena na vrijeme povuce.A vi?Ne date fotelje ni za zivu glavu.Sve jedni isti ********** .Realiti sou.Dajete rok tri dana ostaloj opoziciji.Sram vas i stid bilo.ko je lud da vam da odgovor u takvom roku.

 4. 5
  2

  Na druggoj strani Gradjanska opozicija na celu sa narcisoidnim klempom koji je 20 godina sluganio nosonji
  Pa dobro „gradjani „koji ste koliko juce izasli iz opanaka,sta ce mo mi seljaci?Da napravimo seljacku opoziciju?Pi!Jadi pa se zgadi!Nosonja je stvarno za sve vas virtouz.Da nije izdao Srpstvo i Rusiju za njega bih glasao.

  • 1
   1

   Ko ti je nosonja? A ko je klempo? Po slikama ima puno nosonja i klempa. Kako na sebe gledas? Ti si takodje nosonja-klempo ili si pljunuti Bred Pit?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here