Насловна Политика УРА биљежи све већу подршку на Цетињу: Неупитна смјена криминализованог ДПС-а

УРА биљежи све већу подршку на Цетињу: Неупитна смјена криминализованог ДПС-а

1
ПОДИЈЕЛИ

У току интезивне теренске кампање, коју цетињска УРА већ недељама спроводи, предсједник покрета УРА Дритан Абазовић и предсједник локалног одбора Филип Аџић, са другим функционерима су посјетили бројна домаћинства у цетињским насељима Гипос и 4. јул.

У покрету УРА указују да су „изузетно задовољни подршком грађана, који су сити лажног опозиционарства и других обмана“, док њихов животни стандард постаје све лошији и лошији.

„Цетињска УРА, из дана у дан, биљежи све већу подршку грађана Пријестонице, па се сјајан резултат на предстојећим изборима и смјена криминализованог ДПС-а не доводе у питање. Цетиње ће, након толико времена, од новембра имати одговорну, стручну и добронамјерну власт, која има визију – како Цетиње треба да изгледа за 10 година”, указали су у том покрету.

Они су казали да су „џаба сва штелована ‘истраживања’ јавног мњења, којима се жели зауставити снажно дјеловање цетињске УРА-е, јер грађани Пријестонице не насиједају на јефтине и приземне трикове”.

УРА ће наставити са снажном теренском кампањом и разговорима са грађанима, како би помогла неопходним политичким и економским промјенама на Цетињу, које је „деценијама системски уништавано, од стране клептократских политичких елита“.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here