Насловна Политика „Код Сузане“: Синђелић вријеђао адвокате, а савјетовао Дикића да говори истину

„Код Сузане“: Синђелић вријеђао адвокате, а савјетовао Дикића да говори истину

15
ПОДИЈЕЛИ

Суђење оптуженима у монтираном процесу за „државни удар“ настављено је данас у подгоричком Вишем суду. Свједок сарадник Саша Синђелић је овог пута показао претјерану нервозу.

У непуних двадесет минута од почетка претреса он је успио два пута тешко увриједи адвокате одбране Мироја Јовановића и Душана Радосављевића. Суд је казнио свједока сарадника са 500 евра због увреде упућене адвокату Јовановићу.

„Свако ко има школе могао је да схвати шта сам ја рекао,“ био је одговор Синђелића адвокату Радосављевићу на питање да појасни ангажовање Велимировића.

Адвокат Радосављевић питао је свједока Сашу Синђелића да ли размишљао о неком другом када се вратио из Москве, а прије него што је позвао Велимировића, на шта је Синђелић одговорио да није.

„Позивао сам сваког ко може да крене и гласа за ДФ,“ казао је Синђелић и додао:

„Ја не могу да знам која сам лица ангажовао, колико сам коме дао, имена сам поменуо раније сигурно су кренула у Црну Гору. За друга лица, ја не знам. Редом сам звао по списку све који су били четници да крену у Црну Гору.

Ја сам рекао да сам спискове запалио, и именом и презименом не могу да се сетим имена људи. То сам урадио да не би били и ти људи намјештени као и ови овдје.

Ја сам те људе звао јер сам их меморисао у свом телефону и по надимцима. Била је то пуна свеска имена људи, могло је ту бити неколико хиљада имена, годинама је то писао. Годинама их нијесам контактирао, али кад је требала подршка ДФ-у, звао сам их.“

Он није могао да се сјети да ли су људи које позивао на протест у Црну Гору били из Србије.

„Да има тај списак сад, ја бих дао свеску. Људи који су позвани пропагандно, не могу да одговарају. Питање је и ко је пропагандно ангажован, а ко не,“ казао је Синђелић.

Адвокат је упитао је да ли може да се сјети барем једног имена, два или три?

„Не. Спалио сам све то,“ казао је Синђелић.

На питање адвоката одбране да ли је Велимировић био ангажован само за оружје или за још нешто, свједок сарадник је одговорио:

„Већ сам раније рекао за шта је био ангажован Велимировић. Што се тиче оружја, Паја је ангажован, сам, да само он купи оружје.“

Гледао сам на сваки начин да помогнем ДФ-у

„Позивао сам кад год сам имао времена. Гледао сам на сваки могући начин да помогнем ДФ-у, да добију изборе у Црној Гори, рачунао сам да ће то да оствари наш општи циљ,“ казао је свједок сарадник.

Упитан за Ристића Синђелић је казао да га се није плашио.

„Ристић ми је причао за нека дешавања која су се подударала са овим што се планира. Али када ми је рекао да су Заветници код ДФ-а у Црној Гори, помислио сам да су му они рекли и да се он хвалио,“ казао је Синђелић.

Додао је да није примијетио да је Ристић имао обезбјеђење или пратњу.

Руси су имали пуно поверење у мене, циљ нам је био да „ове“ доведемо на власт

„Руси су имали пуно поверење у мене. Они су веровали мени – а ја њима,“ казао је свједок сарадник.

Синђелић је казао да је Едија обавјештавао о свему што је куповао.

„Нисам баш све сликао, али оно на гомиле што сам куповао, то сам сликао. Он није желео ни да види, рекао ми је да се не правдам,“ казао је свједок сарадник.

Он је навео да није знао гдје су смјештени људи у Црној Гори те да је то питање за друге.

„Свако је имао задатак како што треба да одради. Зато ни данас не могу да ухапсе неке људе, јер је све рађено како треба. То је остатак од 500 људи који су били у Црној Гори,“ казао је Синђелић.

Он није могао да се сјети датума када је саслушан код тужиоца.

„Показане су ми фотографије и неки снимци. Сад да ми се покажу фотографије, ја бих препознао Русе. Наравно да сам на тим фотографијама препознао Едија. Једино што ми је било чудно је што је он на неким фотографијама био у униформи, а никада га раније нијесам у томе видео. Било ми је чудно, али сам помислио да је некада био у војски… Видјело се да су руске, али не знам које структуре,“ казао је свједок сарадник.

Он је навео и да Едија никад није питао одакле му новац.

„Што бих ја њега питао како је пребацио новац. Наш циљ је био да ‘ове’ доведемо на власт. Била је једна коцка новчаница од по 500 евра, ко зна колико је било још тога. Гледао сам да што мање питам, што мање гурам нос. Оно што сам могао, учинио сам, а то је да се помогне српско-руска ствар. Оно што је било до мене, то сам урадио перфектно,“ изјавио је Синђелић.

Из ДФ-а ишли да досађују Путиновим комунистима

„Знао сам да су из ДФ-а ишли да досађују комунистима Путиновим. Тамо када неко оде као представник неке организације или удружења, они морају да их приме. Гледају да, ради реда, испоштују сваког,“ казао је Синђелић.

Говорећи о појединостима како се предао, свједок сарадник је рекао:

„Нико није хтео са мном да разговара када сам стигао у Центар безбедности. Рекли су ми да склоним возило. Слали су ме да идем да пријавим полицији, да они нису надлежни за то. Тачно је да сам ја померио возило, неких 10-15 метара у страну, да не буде баш на улазу. Они мене нијесу хтели да пусте унутра, а кад су схватили да нешто није у реду, рекли су ми да уђем унутра,“ казао је Синђелић.

Он је казао да им је образложио зашто не смије у полицију те да је тражио заштиту БИА искључиво, и „тек тада су ми рекли да уведем ауто и да се истовари то“.

Синђелић је навео да су га легитимисали на рампи зграде БИА.

„Разговор је настављен у некој од канцеларија. Ту је било троје људи, није вођен записник. Када сам добио решење да ми је угрожена безбедност, тада сам нешто потписао. Не знам тачно колико је временски трајао разговор.“

Кад сам у БИА-и поменуо ДФ, одмах су ме питали за Русе

„Када сам у БИА-и поменуо Демократски фронт, они су питали за Русе. Испоставило се да они већ знају за Русе. Ја сам схватио да је један човек ставио до знања другима да сам ја под неким мерама,“ наводи Синђелић.

На питање адвоката да објасни зашто се предао БИА-и а не полицији свједок сарадник је казао да се БИА измијенила, јер се старо руководство измијенило.

„У марту сте рекли да се борите против обавештајних служби, а њима се предајете. Како то?,“ упитао је Радосављевић.

„Па, банда комунистичка је похапшена и позатварана,“ био је одговор.

Адвокат је навео да се у списима предмета налази извјештај о форензичког прегледу возила, у којем се наводи да је рађена ДНК анализа оружја, новца, бодљикаве жице.

„То је радила та полиција за тероризам, цели тим је прегледао ту опрему, бројао… Ја сам присуствовао томе. На крају сам потписао то, датумски не знам када је то било,“ наводи Синђелић и додао да су му из полиције казали да се опрема пописује због догађаја у Црној Гори. Синђелић је навео и да је све предао, укључујући новац.

На питање адвоката да ли се сјећа коме је предао 125.000 евра, Синђелић је рекао:

„Ја сам све предао, избројао новац до задње. Чак је и фотографисано,“ казао је Синђелић и рекао да је он бројао пред њима.

На питање адвоката Радосављевића шта је свједок сарадник 21.10. радио у општини Богатић, будући да је локација са телефона показала да је био тамо, овај је одбрусио:

„Те локације су коришћење само као заваравање праћења. Ја нисам био на месту гдје су се налазили телефони. Те папире можете бацити.“

Синђелић је казао да не познаје Мирка Станковића, Дејана Симића, Ненада Петковића, Александра Ђорђевића, Ивана Тодорова, Младена Ненадића, и да га није звао главни тужилац Србије. Имена је читао адвокат Радосављевић.

Адвокат Радосављевић из протеста одустаје од даљег испитивања Синђелића

Судија Сузана Мугоша је неколико пута ускраћивала одговоре на питања адвоката Душана Радосављевића. Она је ускратила и одговор на питање да ли су неки људи нестајали који су имали везе са Едијем.

Адвокат Радосављевић је из протеста одустао од даљег испитивања Синђелића.

„Позивам се на оно што сам говорио прије паузе. Уколико је пред судским већем говорио неистину, довео је у заблуду судско веће… Након што је добио статус 20. марта 2017. године, дао је изјаву у том својству која се у битним детаљима разикује од изјаве на коју се позива решењем за додјељивање статуса. У том контексту је неспорно да сведок 20. марта 2017. године није говорио истину што је у супротности са обавезама које је преузео,“ нагласио је адвокат, који је након тога поставио Синђелићу само једно питање:

„Да ли је сведоку познато име, лик и дело особе које се зове Карл Фридрих Хејнрих?“

„Немам појма,“ наводи Синђелић.

„Минхаузен?,“ упитао је адвокат одбране.

„Сад ми је јасно. Очигледно су се начитали бајки,“ казао је Синђелић.

Са Дикићем сам се упознао током побуне у затвору

Оптужени Братислав Дикић питао је Синђелића за околности у којима су се упознали.

„Када сам рекао да сам Дикића видео у затвору, он је тада вршио своју дужност. А касније сам навео када смо се 2016. срели и разговарали. У затвору сам са Дикићем разговарао о побуни која је била у затвору, држава је ангажовала жандармерију и тада сам упознао Дикића,“ казао је Синђелић и додао:

„Са Дикићем са разговарао да се прекине побуна, Дикић је ишао уз мене, он је рекао са нико неће да дира затворенике. Он је тада рекао да види да сам частан човјек и да ако ми нешто буде требало, могу да му се обратим, после тога се нисмо никад видели,“ казао је Синђелић.

Синђелић савјетује: Дикић само треба да каже истину

Одговарајући на питања пензионисаног генерала жандармерије и оптуженог у процесу „Државни удар“ свједок сарадник је имао и савјет за њега:

„Он само треба да говори истину,“ истакао је Синђелић са мјеста свједока.

На питање Дикића којих датума су се сријетали, он је казао да датумски не може да се сјети:

„То се може видети на основу телефонских порука… Након мог повратка из Москва, прошло је времена до кад сам ја контактирао Дикића. Мислим да је то зашло у октобар. Могао би да опредијелим да је посљедње виђење било средином недеље прије него што је Дикић ухапшен. Сећам се да ми је рекао да се можемо видети у Београду, поменуо је да треба да се види са неком дамом.“

Синђелић је навео и да њихови састанци нису дуго трајали те да је сваки пут била ноћ.

„Да ли сте ми у тим разговорима помињали Богићевић Предрага?,“ било је питање.

„Сигурно нијесам помињао оружје, а јесам ли Дикићу помињао Богићевића не знам,“ одговорио је свједок сарадник.

Он је изјавио да Дикић не би требао да познаје „ове који седе на оптуженичкој клупи“.

„Дикићу сигурно нијесам помињао оружје. Али је око дешавања био упућен, и јесам помињао да ће бити људи из разних равногорских покрета, не знам да ли сам помињао име Богићевића, само за оружје нијесам смио због посла којим се бавио. Еди је рекао да Паја ради са оружје, да Дикићу дам новца колико хоћу, само није речено за Ристића – да му дам колико хоћу. Дикић није тражио више новца,“ казао је Синђелић.

Синђелић: Ја сам Дикићу гарантовао безбедност

„Рекао сам му да је то покушај, да ћемо да успијемо или нећемо. Дикићу нисам помињао криминалну организацију чији сам члан, али што се тиче самог плана за трг, Дикић треба да зна да је то кажњиво.

Био је упућен да ће бити скуп и улазак у Скупштину, дао сам му до знања да ће други да руководи тиме. Ја сам њему гарантовао безбедност. Тада нијесам рачунао да ћемо бити издани, мислио сам да ћемо ми помоћи тајно колико можемо да они то изврше, али они су дигли руке од нас и ми смо постали криминална организација, а ми нисмо то,“ казао је Синђелићи додао:

„Ја Дикићу не могу помоћи само истином.“

„Шта смо то урадили?,“ упитао је Дикић.

„Он је прихватио да учествује у скупу где ће ови људи да праве преврат. Мени је жао овог човека, ја не знам како осим истином да му помогнем,“ одговорио је свједок сарадник.

Био је битан углед Дикића, не могу да дозволим да људима руководи кавгаџија

Он је даље казао да је Дикићу речено да је до 11 сати требао бити са тим људима на тргу.

„Али му је речено да се не издвајају, али да се никако не деси да неко од тих Срба не започне сукоб, већ да буду мирни до 11 сати. Шта би било ако би немире направили демонстранти ДФ-а, а ови људи се налазе међу њима, ја то не знам. Али сам став Дикића док смо разговарали није био да он први изазове немире,“ казао је Синђелић и додао:

„Тачно је да сам ја Дикићу све ово предочио. Он је прихватио да људи буду безбедни до 11 сати, али знао је што ће послије бити, како би се тада понашао, ја то не знам.

Приликом првог сусрета морао сам полако да намећем ту тематику, и прво неке ситне ствари да говорим Дикићу, да видим да ли ће да ме пријави. Али пошто није одмах пријавио те ситне ствари, он је остао доследан до краја, и сад је доследан. Ја му само истином могу помоћи. Дикић је прихватио да учествује у организацији, мени је жао овог човјека.“

Он је казао да је знао да Дикић треба да иде у Црну Гору „због неког алтернативних лијечења, али да не стоји добро са новцем“

„Све се своди на углед господина Дикића, ја не могу да дозволим да тим људима руководи неки кавгаџија,“ истакао је свједок сарадник.

Није било у плану да Дикић фарба барјак, већ Паја

На питање Дикића да ли зна да њему кључеви нису предати, Синђелић је рекао да је звао али му се нико није јављао, те да до хапшења није имао никакву информацију.

„Све је ишло по плану, једино није било по договору ово за моторолице, али разлог за то је Пајино кашњење,“ казао је свједок сарадник и додао:

„Што се тиче око окупљања по барјаком, разговарали смо у Нишу. Свака нова информација би била саопштена путем специјалног телефона, Дикић би био упознат. Сигурно није било у плану да Дикић фабра барјак, али је знао да ће то бити. Рачунао сам да ће то Паја обавити,“ наводи Синђелић.

Синђелић не зна назив Дикићевог покрета са који је хтио да оствари сарадњу. Еди одушевљен Дикићем

Синђелић наводи да није хтио да се његов покрет придружи Дикићевом, већ да имају сарадњу. Он наводи да не зна тачан назив Дикићевог покрета.

„Пуна је Србија тих покрета, не могу се сетити, заједно са Заветницима су радили против власти,“ „појаснио“ је Синђелић.

„Када је Паја преузимао телефон, знао је да треба да га преда Дикићу, као и кључеве. Требао је то да уради одмах и крене назад, али он то није урадио. Еди је променио план између мог последњег сусрета са Дикићем и предаје телефона Паји, а ово за скуп је било и прије посљедњег сусрета са Дикићем, заправо онда када је Еди схватио ко је Дикић, када је сазнао да је он генерал и одушевио се са њим.“

На питање Дикића да ли је у покрету свједока сарадника било ратних ветерана, овај је одговорио:

„Профил чланова Српских вукова је свако ко ради за Србију, ко неће да свађа, вара и вријеђа, има отворена врата да приступи. Било је доста људи који су били заитересовани око оснивања.

Ја сам Дикићу рекао да поведе што више људи.

„Чим се прихватио тога и узео новац, ја сам схватио да то иде како треба. Није ми рекао бројно стање људи који крећу у Црну Гору, рекао сам му да погледа ситуацију око трга, али између нас двојице све је ишло по плану,“ казао је Синђелић и додао да своје своје ветеране није организовао јер му удружење није регистровано.

„Требало је отићи да што мање људи зна, јер ако то учиним јавно, спречило би се у старту, овако нису могли ништа да ураде,“ казао је он.

Синђелић је казао да није било у плану да се на фејсбуку обавјештава о поласку у Црну Гору

„Ја сам Дикићем јесам причао да убудуће сарађујемо, али по питању одласка у Црну Гору сам рекао да сакупља кога год може, а не да води своје из удружења, то су двије различите ствари,“ казао је свједок сарадник и додао:

„Дикић могао да одбије учешће и новац. Пристао је, разговарали смо, његова одговорност није била велика… Ја знам да не може човек да одговара за револуцију и оружје, ако није одговарао за то. Може да одговара за сукобе на улици. То је моје мишљење.

Дикић је јавно декларисан као Србин, због тога је и страдао, односно пензионисан, макар ја тако мислим, види се да се борио као полицајац на Косову и Метохији. Код мене је имао углед да је то један поштен полицајац. Посебно зато што није део издајничке власти.“

Суткиња Мугоша је ускратила одговор на питање на којим задацима је Дикић учествовао на Космету.

На питање Дикића колико је станова требало бити изнајмљено у Црној Гори, Синђелић је одговорио да му то није познато ништа око смјештаја.

„Ја сам дао новац и да Дикић изнајми стан.“

Синђелић: Нисам желео да страдају људи а профитери троше паре од револуције

Судија није дозволила одговор на питање да ли је Дикића помињао током давања изјаве БИА.

„Зашто сте пристали на Едија да нас увуче у сукобе у Црној Гори?“ упитао је Дикић.

„Испада да је Рус хтео да намести Србима да овдје буду ухапшени, а то није тако. Они су урадили све да ово овде прође како треба. Да ја нисам слушао наређења Руса, овдје би много људи било ухапшено. Сва наређења су била да на власт дође руководсто ДФ-а. Ничија намера није била да страдају Срби,“ одговорио је Синђелић.

Он је казао и да је и сада захвалан Дикићу што у Црној Гори није поменуо нејгово име.

„То су урадили други људи. Ја да сам желео да Дикић буде осуђен овде, не би ме овде видели. Могао сам да седнем на авион, и баш ме брига, нек се суди коме се суди… тако сам могао, али нијесам желео да тако страдају људи, а да профитери троше паре од револуције,“ наводи Синђелић.

Ђорђевић: Све што сам чуо, мени није јасно

Оптужена Кристина Христић нема питања за Синђелића.

Оптужени Србољуб Ђорђевић наводи да за Синђелића никада раније није чуо.

„Све што сам чуо, мени није јасно, и немам питања за Синђелића,“ казао је Ђорђевић.

„Нико на мене није утицао да дајем изјаву. Да сам знао да ће бити овако, не бих ни дошао,“ казао је Синђелић.

Адвокати одбране имају примједбе на записник: Нека све иде кроз транскрипт

Адвокат Мироје Јовановић дао је примједбе на записник: да питања нису уношена, да су записник добијали на латиници иако су замолили да се добија на ћирилици, да је записник граматички неисраван.

Он је поново поднио захјев да све иде кроз транскипт.

„Ја по изјавама сведока сарадника своја питања не могу да препознам,“ казао је Јовановић.

„Или да све иде у записник или не селективно.“

Он је истакао да није ни унијета у записник данашња изјава Синђелић да је Еди био колеционар.

„Тужилац се неријетко смијао, а није био упозораван, али су адвокати упозоравани. Када се чита записник, стиче се закључак да ја никада нисам тражио реч, или било ко други од бранилаца, да сам ја на неваспитан начин питао, да сам одговарао на питања која нијесу постављена, да сам кажњен што сам инсистирао да ми се одговори са Да или Не,“ напоменуо је додао је Јовановић и додао:

„Молим да се веће о овоме изјасни.“

Он је тражио да се из свега извуку стенографске биљешке.

Адвокат је напомеуо да је судија погрешно унијела јуче изјаву свједока сарадника.

Питања свједоку сараднику ће сјутра постављати Бранка Милић.

 

 

 

 

15 КОМЕНТАРИ

 1. 18
  1

  Првобитни циљ ове фарсе био је добијање избора и улазак у злочиначку организацију, то јест, НАТО. Од остварења тога циља, фарса је битно променила свој циљ. Он се отада изричито усмерава искључиво на уништење ДФ-а и најружнију компромитацију свега српског и руског. Тај циљ никада неће остварити.

 2. 12
  1

  Rece li mu drug Milivoje da bi u hrvatskim zatvorima Sindja mog’o Mindju zamjeniti, sprema li ga i za taj zadatak podjednako castan dosadasnjem njegovom radu da mi je znati?

 3. 12
  1

  Sudija ni da opomene ovog prevejanog kriminalca, dok advokatima odbrane dijeli packe kao osnovcima i kažnjava ih novčano. Tužioce, po običaju, ne smije ni da opomene. U Višem sudu u Podgorici postupak vodi Saša Sinđelić, svedok-saradnik, mada je Vijeće tog istog suda za svedoka-saradnika proglasilo Aleksandra Sinđelića. Sudija Mugoša advokatima ne dozvoljava ni da utvrde identitet svedoka-saradnika. Pozorište u sudu.

 4. 3
  14

  Gledao sam jutros dva sata ovo suđenje. Sinđelić je toliko superioran da je počeo i da se sprda sa advokatima. Nijesu uspjeli da opovrgnu nijedan njegov navod, da nađu neku kontradiktornost u izjavi ili da ga uhvate u nekoj laži. Nijesam pravnik, ali ne vidim da na osnovu njegove izjave mogu osuditi Mandića i Kneževića jer ih niko ni u jednom kontekstu nije poimenice navodio, a DF je velika koalicija, ima puno rukovodilaca i ne može se dokazati na koga se to odnosilo. Biće zanimljivo koje je nove dokaze pripremilo tužilaštvo, mora biti i dokaza koji direktno terete ovu dvojicu. Jedan dokaz je Nikićeva izjava koja direktno tereti Mandića da je njegov lični ili vozač stranke razvozio ljude koji su pripremali akciju. Tu su dokazi prilično jasni uprkos poricanju Čađenovića, a mora biti još dokaza. Biće zanimljivo.

  • 1
   11

   Jamnim da uvaženi gospodin Katnić ima keca u rukavu , da najbolje nijesmo ni čuli nego da ćemo tek čuti !
   Ne vjerujem da je onakav profesionalac prepuštio išta slučaju , ima da zuji oko ušiju ruskim janjičarima .

   • 3
    0

    janičari su bili turci osmanlije . oni su otimali hrišćansku mušku djecu. odvodili u tursku i od njih pravili janičare. sram da te bude balijo lojavi

  • 9
   1

   Kazesh: „Sinđelić je toliko superioran da je počeo i da se sprda sa advokatima“. Pa kakav je onda to sud, gde ste PRIGRLILI ovu dzukelu od choveka-svirepog patoloshkog ubicu i dozvolili mu da se SPRDA i sa advokatima, a samim tim sa vashim sudom. On je totalno dezorijentisan. On ne zna ni u kom pravcu je Sever ni Jug. Zamisli da kaze da ga je DF IZDAO! Ti to nazivash SPRDANJEM! Kakav si ti onda chovek? Razumem Mila, njemu zivot zavisi od skidanja sa vlasti, ali ti, kako ti mozesh da se krijesh iza maske i pricas o nekakvom stvarnom drzavnom udaru, koji su organizovali Sindja i Paja sa onih 10 ak tuznih osoba. Ne samo to – dan za danom svracas i pricas kako se radi o NEPOBITNIM DOKAZIMA, nijedan ne moze da bude oboren. Nebesa otvorite se! Ima ovde neka robotizovana shusha, koji samo napishe recenicu „Sindja razbio u paramparchad…“ Ali ti, ti napishesh u istom stilu chitav komentar uz pristojno izrazavanje!

   • 4
    0

    koliko koš ta ovo suđenje? kolikou će otštetu platiti narod , kada se dokaže istina,? to ne treba narod da plati , već oni koji su ovo izrežirali.zaglupljute narod sa ovom đžukelom od sinđe. zašto ne objavite da je ulama ubio medina ? već se iživljavate nad mrtvim momkom, mučite njegovu porodicu . da bi ste zaštitili ulamu. ne razotkriste ni nestanak mladog momka u šavniku bundala. kome je smetao taj momak, tajkunima

   • 0
    3

    Ja razumijem da zbog posla i vremenske razlike ne možeš da pratiš ovo suđenje, ali ne razumijem proizvoljne tvrdnje koje iznosiš. Okupljanje je bilo planirano ispred Skupštine u 20:00, DF je to danima najavljivao. Kada je zavjera otkrivena vlast je vjerovatno preko Danilovića ili direktno poručila liderima DF-a da će ih pobiti ako izađu ispred Skupštine, to znaju svi ovdje. I DF zna da bi se to desilo i nijesu se pojavili na protestu. S obzirom da je sve bilo pripremljeno a oni nijesu krenuli u realizaciju kako je bilo dogovoreno, normalno je što ih ovaj tereti da su izdali cijelu stvar. I ostale tvoje tvrdnje je lako demantovati, ali vjerujem da si samo neinformisan a ne da nijesi u stanju da razumiješ činjenice.

    • 1
     0

     Totalno netachno:

     1) Da bi imali miting na trgu u 20:00 ili bilo koje vreme, morali su da prvo predaju molbu Komunalnoj Policiji u PG, mislim min nedelju dana unapred. Ta molba nikad nije bila predata, niti je odobrenje postojalo. Mozesh li to da opovrgnesh?

     2) DF zajedno sa opozicijom je ocekivao da pobedi. Uz sve zavijajuce policijske sirene, kupovinu glasova, paranoju manjinskih stranki – Milo je uspeo da sakupi samo 1 glas vishe koaliciju. Zasto bi DF organizovao PUCH „na shake“ u takvoj situaciji? Da li ima iko toliko glup?

     3) OK recimo da kazs da je DF glup, da su se preracunali. Sad su odlucili da sa ruskim parama organizuju taj puch. Odakle da pochnu? Od ubica sa crvenom poternicom Sindje, da im bude MOZAK cele operacije? Covece, da li ti stvarno postojish?

     4) Recimo da je DF uspeo da odrzi taj miting i da se plan ispunio kako vash MOZAK Sindja sad pricha (na shake zauzeli Skupstinu, postavili bodljikavu zicu na prozore…). Sta im je bio plan posle? Sta su ocekivali da Milo sa vojskom, policijom, SAJ-om potom radi? Kako bi NATO (svuda unaokolo) na sve to gledao?

     5) Na kraju i sve da je gore u snovima moguce da se desi na javi, recimi zashto ste onda morali da IZMISHLJATE ONIH 50 PUSHAKA, KOKJE JE JADNI PAJO PRVO KUPIO PA ONDA PO KATNICEVOM NAREDJENJU BACIO U NEPOSTOJECE JEZERO, a da nije imao vremena ni da to snimi mobilnim? Zasto vam je to bilo potrebno da izmishljate?

 5. 6
  0

  Daj ne lupaj gluposti Komlene superioran,samo neka ga ovako jos rzvuku koji dan ima da skoci i prizna sta mu je Katnic naredio da prica.
  Tvoji dokazi i misljenja i Katnica su bili u modu 44 kada se uslo u Beograd,pa je banda tvojih predaka plajckala i ubijal koga je stigla i koga je htjela,kako te nije sramot da tako pises.Vidi svakoi da je ovaj skoro za dusevnu,mozada mu je to i cilj da ne ide u Rvatsku.
  Divim se advokatima kao mogu sa ovim majmunskim drustvom od suda i zuzioca i ove avetinje od Sindjelica toliko dugo sjedeti u tome kocu,a ne sudnic.
  Ko se zadnji smije najskladje se smije,nesto ti se Milonja ne javlja,izgleda da nijesu povoljne vijeti iz Amerike,da ne dodje jedno jutro Sirkoski i odvede ga u Aviano,pa zatim u Bari,nije bio odvano tamo ,vjerovatno je ppotjernica jos na sznazi!

 6. 5
  0

  Njegos napisa „Srpsko ogledalo“ ili „Ogledalo“ kako su ga Montenegrini preimenovali,a evo Milo pise „Montenegrinsko ogledalo“.Ovo zaista svijet jos nije vidio.Umjesto nastave,studenti Pravnog da ovo gledaju ako misle da nesto nauce.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here