Насловна Друштво Савковић: Сви на протесте, кажимо заједно – „неће моћи“!

Савковић: Сви на протесте, кажимо заједно – „неће моћи“!

1

16.фебруара у 13 часова одржаће се нови протест мајки, најавила је кооординаторка мајки корисница накнада за троје и више дјеце Жељка Савковић.

„Година дана је од када се они који су нам одузели право да живимо надају да ће мајке које су се побуниле одустати од своје борбе за доживотно стечено право.

Година дана од када мајке које су се побуниле чекају да нам се придруже све мајке које су остале без цента са ЗЗЗ, и мајке чије су пензије враћене на њихове првобитне, и све оне којима су враћали неку милостињу, да заједно 16. фебруара кажемо НЕЋЕ МОЋИ!“, позвала је Савковић мајке преко своје фејсбук странице и нагласила:

„Мајке, само ви знате колико је ваше задовољство било када сте чекале дан да узмете ваше, УСТАВОМ ЦРНЕ ГОРЕ загарантовано доживотно стечено право у руке.

Само ВИ знате како вам је данас без тог новца који сте тако кратко користиле.

Само Ви знате док се предомишљате, гледајући како сами себе сваки дан дијеле разноразне додатке, премије, да то нијесте заслужиле.

Зато све заједно да им дамо до знања да НЕ МОГУ КАО ШТО СУ НАУЧИЛИ!“

Боримо се за Црну Гору у којој се закони морају поштовати

Савковић је подржала мајке из Малесије које су најавиле долазак на протесте 16. фебруара.

„Сви заједно, без категоризације да нам врате отето!“, нагласила је она и истакла:

„Нијесмо ми било ко! Ми смо мајке које се са овом нашом борбом боре за нашу дјецу, њихову будућност! За Црну Гору гдје се мора знати једном за сва времена да се закони морају поштовати!“

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Пуна подршка! Ако ико икада успе да до’ака режиму montenegra, то ће бити жене, односно мајке!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here