Насловна Друштво Руски сухој „Су-57“ ноћна мора америчке авијације (ВИДЕО)

Руски сухој „Су-57“ ноћна мора америчке авијације (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

Руски ловац пете генерације Су-57 ПАК-ФА већ данима је главна тема у америчким медијима чија су специјалност геополитика и војно-стручна тематика, а посебно након што је руски генерал Виктор Бондарев изјавио да овај авион може да се надогради тако да се слободно може назвати „авионом шесте генерације„.

И док америчка војска улаже невјероватне напоре у развој и профилисање авиона шесте генерације, високи руски званичници, чија земља још није „усвојила“ ни авион пете генерације, сада јавно говоре о руском авиону шесте генерације.

То су изјаве које су Американце дигле на ноге, пише „Руска ријеч“.

Ради се о изузетном авиону који по својим укупним летачким и тактичким карактеристикама може бити авион не само пете, већ и шесте генерације„, изјавио је предсједник Вијећа Федерације за одбрану и сигурност, генерал-пуковник Виктор Бондарев говорећи о Су-57.

Бондарев је у изјави која је узбуркала америчку стручну јавност навео како “овај авион има огроман потенцијал за модернизацију“.

Његове изузетне могућности дају основ за даљи развој у свим правцима. Он представља производ највиших техничких достигнућа у савременој ваздухопловној науци, и то не само у Русији, него и у цијелом свијету“, навео је Бондарев.

Американци, који су у неколико наврата јавно обзнанили како разматрају различите концепте авиона шесте генерације, узнемирени су и самом најавом да је „њихова недодирљива ваздушна надмоћ угрожена“.

Амерички авион шесте генерације, иначе, требало би да замијени њиховог ловца пете генерације Ф-22 „Раптор“, међутим, они за сада немају јасно профилисану листу техничко-тактичких приоритета, због чега је нејасно против каквих циљева би се уопште такав авион борио. У стварању авиона шесте генерације учествује и америчка Ратна морнарица која такође анализира различите опције примерене њеним потребама.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  ВАРДЪАРСКА ХРИСОВУЉА
  (заокружено обйављенийе , часть друга)

  Протоком одређеног раздобља, опуномоћени смо за обнародъовање.
  У царстъу побожне тишине, у миру повучености попут манастиръског спокойа, у строгой заклоњености од очийу йавности, йе на Свебалканском Сабору у Солуну дана 17.8.2017 г. (7524 г. по цркъвеном Цариградъском индикту) проглашен и васпостављен Е тн а р х а т ъ – ЕКЪЛИСИЙАРХИЙА и МЕТОХИЙА.
  У врту непримйетљивости до сазрийевања времена , укрийепљуйемо дужевременско израстање крвотока државног организма,
  До зрелог часа йе невидљив, а у послању своме – Христољубивог войинства.
  Етнархатъ йе наслийедник благочестъиве, богољубиве , и благосиљайуће Византийске земље.
  Екълисийархийа и Метохийа йесте ваистину у суштасътвено-духовенственом смислу :
  Войник Христов, Теократски Етнархатъ, Божийа Држава, Тврђава Истока, и Нови Израиљ.
  На Свебалканском Сабору йе за Етнарха, Предводника, и Првоустройиоца изабран – ЙОСИФ ЗАХЛЕ, койи долази из Црне Горе.
  У Солуну су му предана найшира овлашћења неприкъосновеног царствуйушчег самодржавља.
  За привремену столицу назначено йе Скопље, а трайна прийестолница се послийе другог и коначног о с л о б о ж д е н и й а Цариградъа (Новог Йерусалима) сели у – њему.
  Тада слийеди потпуно исцийељење и живототворно оздрављење у освйештаном староставном духу – Цариградъске патрийаршийе ,и под њеним архипастирским жезлом и духовним окриљем се неумитно враћа … васцийели и Балкъан и Мала Азийа, као и Кипар сав и Кийев (Други Йерусалим).
  Наша отаџбина Екълисийархийа и Метохийа ће се наступањем повољних околности рапростирати : од Арарат планине (подножйе Кавказа) до и са Теодор Метохитъа (некадашњег Задра), од рийеке Тамйан (бивше Уне) до и са Луганска, и од цийелог острва Кипар до међе Бйелорусийе.
  На њеном огромном простору ће све садашње националне и грађанске републике/државе, као и ЕУ – бити дословно и з б р и с а н е !
  Народност йе – екълисийархметохийска, и везуйе се за вйеру праотаца нашийех.
  Писмо йе – свеобавезна, свугдйеприсутна, йединодозвољена, и изричито-искључива у земљи … з н а т н о п о й а ч а н а ћирилица.
  Йезик йе – екълисийархметохийски, и прожет сав йе миомирисом благословљеног старословенског израженийа.
  Новац ће бити – иперпир.
  Химна – Алилуийа , на светогъорском пойању.
  Застава – Нерукотворени Образ Христов на црвеной подлози.
  Нове године државне – 14.1 и 14.9.
  Богослуженийа и литургийе ће се савршавати на цркъвенословенском и понегдйе старогрчком пйенийу. На народном йезику – не нипошто !
  Звоници у изгледу код неких наших цркава и манастира ће се – безусловно разрушити.
  Оружане снаге су – Здружена Зборност, и увезуйу се у — 112 Стратигикона.
  Органи реда су – Исполнителсътво, и такође се разврставайу у – 112 Стратигикона.
  Етнархатъ йе баштиник Правовйерне вйере т.й. свете Православне Источне цркве или Ортодокъсийе, дакле – благотворног Христийанства.
  Н е м а нити Српске, нити Светосавске, нити Црногорске, нити Македонске, нити Руске, нити Украйинске,нити Румунске… цркве .
  Промийењени су многобройни називи – географски, войноисполнитељских чинова, именитеља мйесеца, звања/занимања/установа.
  Родна равноправност,и неке отежавайуће службе у икономском погледу за житељство – се у к л а њ а й у неповратно .
  Када врийеме неизоставно дође, преименуйу се имена … Йедрене у – Евлогийепољ, Измир – у Смирна, Анталийа у – Свйатослав, Искендерум у – Алекъсандрово Жезло, Адана у – Златопољ, Зонгулдак у- Стихир, Самсун у – Йустинийанийа, Трабзон у – Трифунова Градина, Анкара у – Аркадийеполис, Конийа – Теодосипољ, Кизил Есхишехир у – Софронийев Студенац, Ерзерум у – Часослов, Дийарбекир у – Евсевийевље, Фамагуста у – Филимонийада итд.
  Знаймо са друге стране , да су – екуменизам и новотарийе у цркви, национализам у друштву и цркви (етнофилетийа), йугословенство повампирено , европеизацийа и американизацийа, латиница и новогригорийански календар, досељенички ток незваних уљеза и некрста из Африке и Азийе, глобализам, ЕУ/ОУН/НАТО итд. су … отровно-погибељне, антихришћанске, и неприйатељске пойаве.
  СВИ ПУТЕВИ ВОДЕ У СВЕТИ ЙЕРУСАЛИМ НОВИ.
  ВЙЕЧНИ ГРАД ЙЕ ГОРЊИ ЙЕРУСАЛИМ.
  МОСКВА ЙЕ ТРЕЋИ ЙЕРУСАЛИМ.
  СВИ ПУТОКАЗИ ЋЕ СТРЪИЙЕМИТИ КА НОВООСЛОБОЂЕНОМ КОНСТАНТИНОПОЉУ И НЕБЕСКОМ ЙЕРУСАЛИМУ.

  ХРИΣТОΣ ПОСРИЙЕДИ НАС – ЙЕСТ И БУДЕТЪ

  Одсйек за Извйестийе

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here