Насловна Друштво Робија јој дража од неправде: Весни Недељковић честита цела Србија

Робија јој дража од неправде: Весни Недељковић честита цела Србија

3
ПОДИЈЕЛИ

Весна Недељковић (58), мирна, радна и поштена жена из Горњег Милановца, изабрала је да оде у чувени пожаревачки затвор Забелу на пет дана. Она је одлучила да не плати казну од 5.000 динара (око 42 евра) која јој је изречена јер је полицији предала пиштољ и ловачку пушку свог покојног мужа три дана по истеку 40-дневног рока за који није ни знала, преноси СРБски ФБрепортер.

Само из поноса, Весна је одлучила да робија, јер сматра да није крива. Сада је ова жена у истом затворском комплексу у ком су и Милорад Улемек Легија, остали припадници земунског клана и други најгори насилници и убице.

Весна је сређивала ствари покојног супруга Веселина када је пронашла пиштољ и ловачку пушку са уредним дозволама и однела оружје у полицију.
Одбила да синови плате

Војкан каже да су он и брат инсистирали да плате казну за мајку, али да она за то није хтела ни да чује.

„Запрепашћен сам и брзином којом је мајка осуђена и отишла на издржавање казне, за шта је на име трошкова морала да плати 8.000 динара. А процеси правим криминалцима трају годинама“, огорчен је Војкан.

Весни стижу честитке из целе Србије

Њен син Војкан сада чека мајку да се врати са робије. Он прича да је Весна покушала у полицији да објасни да није упозната са роком за враћање оружја. Такође, да им оружје није донела због некаквог закона, него што је сматрала да тако треба. Војкан каже да су јој у полицији прилично грубо одговорили да је о својим обавезама морала да се информише на сајту МУП-а Србије, где пише да оружје покојног супруга мора да се преда у року од 40 дана од дана смрти.

„Мајка је у дубокој жалости и после смрти оца није знала зна шта пре да уради. Никакво писмено обавештење није добила, нити ју је ико контактирао по питању оружја. Зар они заиста мисле да ће било која жена која тек што је остала удовица на инернету да претражује сајт МУП-а Србије„, указује за „Вести“ Војкан.

Он објашњава да је Весна била изненађена што је уопште кажњена. Сада јој због поноса стижу честитке не само комшија и суграђана, већ и из целе Србије. Војкан каже да ће му за дан-два мајка изаћи са издржавања робије. Нада се да ће желети да исприча све што је тишти.

 

 

Извор: СРБски ФБрепортер

3 КОМЕНТАРИ

 1. 8
  0

  Baljege!
  Desetine znam koji za najteža krivična dela nose nanogicu ili na slobodi godinama čekaju presuđeni!
  Ni Srbijica nam draga odavna nije srpska država, ona kakva je nekad bila!
  Još od onda, kada smo je mi odovud oslobađali, i ono brdo sa kućama i vilama, pride!

 2. 2
  0

  Djikane, „Srbijica“, kako je Vi od milja zovete je samo „prošireni Montenegro“ u kojem, zahvaljujući Vučićevoj otvorenoj izdaji, vladaju „drugosrbijanci“! Prema tome, u zemlji gdje vladaju komunisti titoističko-hrvatsko-slovenačke provenijencije „presvučeni“ u neoliberale i globaliste ne treba očekivati bilo kakvu pravdu! Ovoj divnoj, hrabroj i ponosnoj ženi „kapa dolje“!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here