Насловна Политика Радованић: Стратешке пројекте ДПС-а у Мојковцу и на Цетињу прекрила трава

Радованић: Стратешке пројекте ДПС-а у Мојковцу и на Цетињу прекрила трава

0
ПОДИЈЕЛИ

Секретар покрета УРА, Милета Радованић истакао је данас да је јасно да ДПС наставља по старом начину дјеловања и функционисања па се тако господин Душко Марковић активно укључио у предизборну кампању за предстојеће локалне изборе али да од ДПС обећања остају само изневјерена очекивања грађана а од стратешких пројеката зарасли камени темељци и магла.

Он каже да ту ништа не би било спорно да то не чини са државне функције коју тренутно обавља.

“Тренутна премијерска агенда је изгледа посјета градовима у којима слиједе локални избори и давање обећања како ће баш сад, након ових локалних избора ти градови доживјети процват и ренесансу. Тако ће Мојковац добити хотел, изградиће се и завршити многи регионални путеви а Пријестоница ће добити и стадион, фабрике и жичару. Изгледа да Марковић не зна због чега све ово није већ завршено, иако се годинама обећавало па зато ова обећања понавља као лоше научену пјесмицу”, истиче Радованић.

Напомиње да је скандалозно и то да премијер своју функцију безочно користи у изборне сврхе и каже да Специјално државно тужилаштво не подижу пријаве о утицају на изборну вољу бирача и злоупотреби државног новца и да то оставља јасне и катастрофалне посљедице.

“Зато имамо оваква понашања јавних функционера, на челу са Марковићем, који државне ресурсе и своје положаје користе у предизборне и партијске сврхе. Грађанима Мојковца и Цетиња је доста празне приче и јалових предизборних обећања. Становници Пријестонице најбоље знају колико им је пута само речено да ће баш ове године добити жичару, фабрику чоколаде или чувени велелепни стадион, чији се камен темељац поставља сваких годину дана. Мојковчани сада већ добро знају да ДПС погази све што каже и обећа. Од обећања спортско-рекреативног центра на бившем Јаловишту, преко отварања пиваре, жичаре од жељезничке станице до Бјеласице, инфраструктурних пројеката који никад нису угледали свјетлост дана и многих других”, наглашава Радованић.

Додаје и да је најбољи примјер магла политике коју је успоставио ДПС изградња мљекаре у Мојковцу.

“Камен темељац за изградњу мљекаре постављен је у мају 2016. године, уз присуство готово свих високих званичника. Данас, након више од годину дана, на том мјесту имамо травом прекривен камен темељац, ливаду која служи за испашу и неиспуњена обећања и изневјерена очекивања грађана”, закључује Радованић.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here