Насловна Политика НСП: Кампања против Србије из Подгорице, Сарајева, Загреба, и Скопља

НСП: Кампања против Србије из Подгорице, Сарајева, Загреба, и Скопља

3
ПОДИЈЕЛИ

Јучерашња провокација Бакира Изетбеговића о томе како Босна и Херцеговина треба да призна тзв. Републику Косово представља пуцањ за синхронизовану политичку акцију Сарајева, Загреба, Подгорице и Скопља – саопштено је из Народног слободарског покрета.

Како тврде, у наредном периоду Србија ће свакодневно као држава бити на мети регионалних оптужби како је „тобож једина претња регионалној стабилности и напретку“.

„Црна Гора и Македонија ће нас оптуживати да заједно са Русијом изводимо терористичке акције у региону, Сарајево ће отварати кризу у Санџаку, док ће Хрватска бити НАТО батина из ЕУ. Циљ ове акције је сламање односа Србије и Русије са једне стране, али и спречавање шире средње држава Средње Европе са Србијом, а пре свих Мађарске, Словачке и Аустрије“, кажу у НСП, додајући да се може очекивати и проширивање листе „про-руских“ људи који ће медијским и другим акцијама бити дискредитовани и елиминисани из политичког и јавног живота у Србији.

„Народни слободарски покрет позива да се ванредним парламентарним изборима или новим договором направи прегруписање политичке сцене у циљу заштите од даљег урушавања суверенитета. Ово више није питање власти или опозиције, нови изазови ће већ почетком наредне године цепати структуре по линији или НАТО или суверенизам и то ће бити тачка прелома и ваља спреман ићи томе у сусрет“, закључују у Покрету.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here