Насловна Издвојено Ковачевић: Нећу се кандидовати, навијам за Мила

Ковачевић: Нећу се кандидовати, навијам за Мила

6

Директорица Клиничког центра и члан Главног одбора ДПС-а Зорица Ковачевић казала је да не види себе као кандидата за предсједницу Црне Горе.

Не видим себе за предсједницу Црне Горе, иако мислим да је Црна Гора грађанско друштво, зрело друштво да може да има за предсједника жену“, навела је она.

Ковачевић је казала да очекује да Мило Ђукановић буде кандидат ДПС-а за предсједника Црне Горе.

„Што се тиче кандидатуре мог предсједника Ђукановића, ја сам сигурна да ће он донијети праву одлуку што се тиче његовог кандидовања за предсједника Црне Горе. Увијек је знао да донесе одлуку и када су била у питању тешка времена за Црну Гору. То је човјек који је много допринио развоју Црне Горе, који је, како он каже, најбоље године свог живота дао држави и дозволићете ми да наши органи партије наредних дана, до краја мјесеца, одлуче. Оно што желим да кажем јесте да у разговору који ја имам свакодневно, као жена из народа, много контактирам са грађанима, са пацијентима, и мишљење великог броја грађана, без обзира да ли су чланови ДПС-а, ми даје за право, да кажем да би они вољели да виде Ђукановића као кандидата за предсједника Црне Горе“, рекла је Ковачевић.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Odkad ti je nosonja u crvenom dzemperu dosao na vlast za Crnu Goru ,da crnja ne moze biti,vazda su za narod teska vremena.Sa ovakvom opozicijom lako mu je donositi odluke.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here