Насловна Политика Двери: Ослобађање Орића – плод Вучићевог поклоњења у Сребреници

Двери: Ослобађање Орића – плод Вучићевог поклоњења у Сребреници

3
ПОДИЈЕЛИ

Српски покрет Двери сматра да је ослобађајућа пресуда за Насера Орића, велико понижење не само за породице жртава, већ и за цео српски народ, нагласили су из покрета.

„Насер Орић је заједно са својим сарадником, у местима Залазје, Лолићи и Куњерац убио три српска заробљеника, и данас је на слободи, захваљујући политици коју води Александар Вучић,“ казали су из Двери и нагласили:

„Двери сматрају да је Вучић, својом изјавом да се у Сребреници десио злочин над Бошњацима директно отворио пут ка ослобађајућој пресуди не само за Орића, већ за све злочинце који су мучили и убијали Србе у ратовима деведесетих.

Срамна Резолуција о Сребреници коју су у Народној скупштини Репбулике Србије представили Вучићеви ‘опозициони’ сарадници, Чеда, Чанак и Сулејман, такође је представљала договор између Вучића и његових газда из Брисела да се обезвреде српске жртве.“

Кривимо владу за доношење ослобађајуће пресуде Орићу

„Вучић се договара са Тачијем, подржава Клинтона, улази у владу са Харадинајем, док се српски ратни хероји, који су бранили своју земљу, хапсе и предају на милост и немилост западним судовима.

Зар смо очекивали другачију пресуду након оволико уступака и сагињања кичме пред западним центрима моћи, а све због опстанка Вучића на власти?,“ напоменули су из Двери и истакли:

„Осуђујемо ослобађајућу пресуду изречену Насеру Орићу и директно кривимо ову Владу за њено доношење. Поручујемо, да када Двери дођу на власт запад неће моћи да се игра са српским жртвама и неће проглашавати наше ратне хероје за злочинце, а праве злочинце, који су убијали српски народ ослобађати.“

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here