Насловна Насловна Додик: Бакир Изетбеговић све нервознији, јер му смета јака Србија

Додик: Бакир Изетбеговић све нервознији, јер му смета јака Србија

1

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оштро је критиковао непримјерено понашање члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића у Београду и истакао да је очигледно да политика стабилности коју Србија води у региону нема партнера у Сарајеву.

Поступак Бакира Изетбеговића говори да је он следбеник политике свога оца, која је јасно дефинисана у Исламској декларацији, коју је Алија давно написао”, рекао је Додик за Танјуг.

Зато Бакир Изетбеговић показује своју нервозу и очигледно не жели да одржи конзистентним ниједан договор који би могао да се постигне у сарадњи са Србијом”, сматра предсједник РС.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    0

    IZMETbegović nema stav no igra kako mu nato gospodari sviraju. Tipična marioneta od „čovjeka“. Ranije su im Turci sviralu pa AU pa Ameri… Taj SrBski šljam je vazda servis okupatora a mi svetosavski Serbi smo serbis istine, Boga i pravde i zato imamo konstruktivnu s ne destruktivnu duhovnu energiju, za razliku od otpalih duhova – demonizovanih „ljudi“. Takav mu je bio i otac, takav je u Milo i Krivomozgić.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here