Насловна Друштво Београд: Великом протестном шетњом шаљемо поруку Вучићу, Западу и Албанцима

Београд: Великом протестном шетњом шаљемо поруку Вучићу, Западу и Албанцима

5
ПОДИЈЕЛИ

Да ли се слажете да власт у Србији албанским окупаторима на Косову да зелено светло за чланство у Уједињеним нацијама?

Свој став по овом питању покажите 17. марта у 17 часова на Тргу Републике у Београду када почиње велика протестна шетња против намере полиричара да се Шиптарима дозволи чланство у међународним организацијама, али и у знак сећања на жртве мартовског погрома 2004. године.

„Одговорност свих нас који се изјашњавамо и осећамо као СРБИ,у наредним данима и месецима је велика. Као група младих људи осећамо одговорност да вас позовемо на улицу у намери да покажемо свој став. Ви се браћо и сестре се запитајте колика је ваша појединачна одговорност. Ако напунимо улице Београда можда ће се и наши властодршци запитати око најављене издаје“, поручују организатори овог скупа у Београду.

Протестна шетња ће се организовати и у знак сећања на жртве стравичног погрома српског народа на Косову и Метохији. Људи су тада убијани на кућном прагу,палили су им куће,српске светиње и колективно застрашивали народ како би напустио вековна огњишта.

У суботу, 17. марта, протестна шетња ће почети од Трга Републике (17 часова), а затим се наставити београдским улицама до 20 часова.

Нема Повлачења, нема предаје!

„Покажимо Албанцима и међународној заједници да им нисмо заборавили ни опростили погром и пошаљимо поруку Председнику и влади Србије да нећемо дозволити промену УСТАВА, ни поклањање столице у УН Шиптарима“, категорични су организатори.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    1

    Ako Vucic raspise REFERNDU, tada ce izdaj i predaja biti legaln!Zato jedino sta preostaje je masovne demostracije ,jedino je to resenje!

  2. 11
    1

    AV je doveden da polako , i lukavo ,bude novi vuk brankovic, nije pristao ni djindjic,ni kostunica ni Tadić, al ovaj to privodi kraju..polako ali sigurno..AV je već predao Kosovo..samo se taktički prolongira trenutak izdaje i pristanak na prijem tkz. kosova u UN..Tadić se kakav god je bio nikad nije rukovao sa Srpskim koljacima, a AV je u koaliciji s haradinajem. .crna Srbijo…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here