Насловна Друштво Апел ћерке Бранке Милић Александру Вучићу: Притворени Срби у Црној Гори у...

Апел ћерке Бранке Милић Александру Вучићу: Притворени Срби у Црној Гори у животној опасности

3
ПОДИЈЕЛИ

(Апел ћерке Бранке Милић, Јелене Милић, упућен предсједнику Републике Србије Александру Вучићу поводом ситуације у којој се налази њена мајка, оптужена у монтираној афери Државни удар преносимо у цјелости.)

Због свега што сам сада рекла а што упућује само на чињеницу да је ово политички процес у ком не суди суд по закону него политика по својим интересима и због своје законске обавезе према свом родитељу и нагонске потребе ја за њу морам да урадим све што могу. Зато упућујем молбу председнику Александру Вучићу да после годину дана ћутања на ову тему демонстрира снагу и интегритет државе Србије на овом језивом примеру прогона српских држављана у Црној Гори тако што ће ургeнтно деловати и осигурати заштиту и поштовање основних људских и грађанских права моје мајке и осталих притворених Срба који су до те мере тренутно угрожени у Црној Гори да се сада већ ради о питању њиховог живота и смрти. На основу изнетог на конференцији за штампу од 24.10.2016. исправно је тада Премијер констатовао да је једина права страна, страна закона. Зато на овом примеру сада треба демонстрирати демократску власт високих моралних принципа који су одлика високо развијених европских народа. као и Молим да се одлучност да се криминалу у региону стане на пут спроведе тако што се пре свега ова осетљива тема неће злоупотребљавати у сврху политичких обрачуна а по цену живота невиних лица, који су грађани Републике Србије. За крај апелујем на председника да спречи да се по ко зна који пут мир у регијону плаћа српским животима јер ће то бити најбољи пример суверености ове државе.

Позваћу се на бесмртну реченицу уз напомену да је цитирам уз дубоко поштовање према оном ко ју је изговорио: „Имам сан да ће се једног дана ова нација издићи и да ће живети по правом креду њеног постојања: ‘За нас је ова истина сама по себи разумљива, да су сви људи створени једнаки'“.

ПОДИЈЕЛИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    MOžda sam ja lud al one o Srbiji baš briga nigdje ni slova o svemu.Srbija je karikatura država za uveseljavanje Četvrtog rajha (EU),nema u njoj više ni trunke ponosa više nego u Crnoj gori.

  2. 0
    0

    nazalost, u srbiji je narod zastrasen, izgubljen i ispranog mozga..ma kakav protest, cuj, demon-kratija..sta to bese? ko se usudi da digne glas moze da ocekuje odstrel..Najvisi vrh Srbije na celu sa predsednikom bave se i komentarisu sve drzave /bivse republike SFRJ/ u regionu, ali se CRNA GORA I NJENO RUKOVODSTVO, MILO, DUSKO…NIKAKO NE POMINJU, A TEK O SRPSKOM NARODU DOLE, NE POSTOJI, NEMA GA..HRVATI BRINU ZA SVOJ NAROD U SUSEDNIM DRZAVAMA, MADJARI, RUMUNI, BUGARI..BOSNJACI..GDE SU NASI SRBI U CRNOJ GORI PREDSEDNICE VUCICU? POSTOJE LI, IMAJU LI KAKVE PROBLEME, TREBA LI IM ZASTITA MATICE SRBIJE..ZASTO TRULE PO ZATVORIMA SRPSKI DRZAVLJANI NA CELU SA GEN.DIKICEM, U NAMESTENOJ AFERI..STRAHOTA I SRAMOTA…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here